VetlandaFesten, anmäl intresse att medverka

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Sista lördagen i maj fylls Vetlanda av artister och föreningar - gratis för alla. Här kan du anmäla intresse för att på något sätt medverka under VetlandaFesten. Beskriva vad du/din förening/ditt företag vill göra och vilken utrustning ni behöver.

Upplägget för VetlandaFesten ser ut så här:
Klockan 10-16 avlöser artisterna varandra på scenerna och föreningsmässan pågår. Här erbjuds många barnvänliga aktiviteter. Sedan höjs pulsen allt eftersom och kvällen avrundas kl. 1.00. För den som vill äta och dricka gott finns det mattält på torget utöver stadens vanliga restaurangutbud såväl dag- som kvällstid.

Så vill du uppträda, visa upp din förening eller företag, servera mat med mera så anmäl ditt intresse redan idag!

Vi förbehåller oss rätten att vid fördelning av platser i centrum och vid fördelning av tid för framträdanden på både scener och i gatumiljön,  se till helheten för arrangemanget. Detta för att VetlandaFesten ska bli bra för både publik och medverkande. Vi kommer också att ta hänsyn till när intresseanmälan skickats in. Självklart för vi också en nära dialog med dig som medverkar. Du som vill vara med hela festen kl. 10.00–00.00 får mer centrala placeringar då det pågår program på våra scener från morgon till kväll.

Att medverka på VetlandaFesten kostar inget förutom för företag och föreningar som har försäljning, de betalar 200 kronor. Vill du hyra bord i föreningsmässan kostar det 100 kronor.

Välkommen med din intresseanmälan, senast 28 februari! Tillsammans gör vi detta till bästa VetlandaFesten någonsin!

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa