Evenemang, tipsa InfoCenter

LÄS MER

Tipsa oss på InfoCenter om du har evenemang på gång, så kan vi berätta för alla andra! Här kan du som är arrangör enkelt skicka in uppgifter om ditt evenemang för publicering på vetlanda.se.  Med din hjälp kan vi visa upp en välfylld evenemangskalender som ger besökare i Vetlanda kommun möjlighet att upptäcka allt roligt som händer här.

När du har fyllt i uppgifterna granskar och godkänner Vetlanda InfoCenter evenemanget och sedan kan du hitta det på vetlanda.se.

Observera att vi bara publicerar evenemang som är av intresse för en bred publik och äger rum inom Vetlanda kommun. Vetlanda InfoCenter förbehåller sig rätten att avgöra vad som är av intresse för en bred publik.

Tips! Vi beskär bilderna vi publicerar, så tänk bort toppen och botten när du fotograferar - både när du tar stående och liggande bilder - annars kan det bli så här tokigt:

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

Fråga om inloggning

Om du loggar in slipper du fylla i grundläggande kontaktuppgifter som vi kan hämta från andra system, till exempel Skatteverket. Du får även återkoppling om när evenemanget är publicerat och kan vid behov kommunicera med Vetlanda InfoCenter om evenemanget.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa